Chladící skříň na suché zrání masa - 388 L

Je nám líto, ale toto zboží momentálně nemáme skladem.
Z důvodu opatření okolo covid-19 máme problémy s dodávkami zboží a nevíme, jak rychle zajistíme další kusy. Doporučujeme nás kontaktovat a naši operátoři Vám doporučí podobný produkt, který si můžete zakoupit okamžitě.
Pre viac informácií volajte +420 773 082 503
Záruka 24 mesiacov | Paletová preprava
Chladničky na suché zrenie mäsa.
Chladnička DRY AGE Vám zaistí zrenie mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj na domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelnoizolačného výkonu chladničky. Odporúčanie:
nastavenie teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od porážky zvieraťa)
je možné použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)
pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2–4 kg)
odporúčame nechaťmäso zrieť na kosti
pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
najlepšia doba zrenia je 25–28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou) V prípade zakúpenia soľnej dosky:
rozbaľte soľné dosky a odoberte fóliu
položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
každé 2–3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, pokiaľ áno, odstráňte ju
Vlastnosti:
- ventilované chladenie
- čierne opláštenie
- voľne stojace
- vlhkosť vzduchu 60 - 90%
- dvere z nerezovej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
- jedna roštová polica
- nerezová rukoväť
- 3 x záves
- dotykový ovládač
- LED displej
- účinný dezinfekčný systém UVC
- LED osvetlenie
- Napätie 230 V / 50 Hz
TECHNICKÉ ÚDAJE: CHLADÍCÍ SKRIŇA NA SUCHÉ DOZRIEVANIE MÄSA
- Šírka: 59,5 cm
- Hĺbka: 71 cm
- Výška: 172 cm
- Čistý objem: 388 L
- Teplota: 0 - 25 ° C
- Typ chladiva: R600a
- Množstvo chladiva: 0,05 kg