csskMagyar

Rýchly kontakt: +420 776 873 434

obchod@vybaveniprovozu.cz

 x 

Chladící skříň na suché zrání masa - 388 L

neni-skladem.png
Skladový kód:  35550
Model:  DA388
GTIN (EAN,ISBN):  5708181997021
Chladiaca skriňa s objemom 388 L na suché zrenie mäsa.

Je nám líto, ale toto zboží momentálně nemáme skladem.

Z důvodu opatření okolo covid-19 máme problémy s dodávkami zboží a nevíme, jak rychle zajistíme další kusy. Doporučujeme nás kontaktovat a naši operátoři Vám doporučí podobný produkt, který si můžete zakoupit okamžitě.

Pre viac informácií volajte +420 773 082 503

Záruka 24 mesiacov | Paletová preprava

3.399 €
Cena s DPH pred zľavou:3.745,44 €
Cena bez DPH:3.121,20 €
Cena bez DPH po zľave2.832,47 €
Zľava-346,48 €

Chladničky na suché zrenie mäsa.

 

Chladnička DRY AGE Vám zaistí zrenie mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj na domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelnoizolačného výkonu chladničky. Odporúčanie:

nastavenie teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa

mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od porážky zvieraťa)

je možné použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)

pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené

možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police

v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2–4 kg)

odporúčame nechaťmäso zrieť na kosti

pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc

najlepšia doba zrenia je 25–28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou) V prípade zakúpenia soľnej dosky:

rozbaľte soľné dosky a odoberte fóliu

položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky

každé 2–3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, pokiaľ áno, odstráňte ju

Vlastnosti:

  • ventilované chladenie
  • čierne opláštenie
  • voľne stojace
  • vlhkosť vzduchu 60 - 90%
  • dvere z nerezovej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
  • jedna roštová polica
  • nerezová rukoväť
  • 3 x záves
  • dotykový ovládač
  • LED displej
  • účinný dezinfekčný systém UVC
  • LED osvetlenie
  • Napätie 230 V / 50 Hz


TECHNICKÉ ÚDAJE: CHLADÍCÍ SKRIŇA NA SUCHÉ DOZRIEVANIE MÄSA

  • Šírka: 59,5 cm
  • Hĺbka: 71 cm
  • Výška: 172 cm
  • Čistý objem: 388 L
  • Teplota: 0 - 25 ° C
  • Typ chladiva: R600a
  • Množstvo chladiva: 0,05 kg